Емисии

20.03.2018 - 01:36
Кој и како ги банкротираше дел од општините – За што се трошеа пари на локално ниво - дел од општинските сметки под блокада... Дали новиот кредит од 120 милиони евра е само акутно решение за хроничен проблем? Кога општините ќе ги подмират долговите кон фирмите? Ќе има ли одговорност за градочаниците кои недомаќински ги трошеле парите на граѓаните? Градоначалниците – Аце Коцевски, Велес, Арбен Таравари, Гостивар, Митко Јанчев, Кавадрци и Стефан Богоев – Карпош
19.03.2018 - 20:06
Еден невообичаен пречек за Мишко... Фудбалери на Вардар на три, четири, сега... А сега имитација. Тешко вам ако Тарик ве земе на заб... Харизматичниот Тарик Филиповиќ во Патот до успехот
19.03.2018 - 19:06
Тема: СЈО го повлече обвинението за „Сопот“, а поднесе жалба за условната казна на Ивона Талевска
19.03.2018 - 18:24
Тема: Третман на глауком Гостин: проф. д-р Весна Димовска Јорданова-спец. офталмолог
19.03.2018 - 14:40
Тема 1: Протести пред домовите на пратениците на СДСМ за Законот за јазиците Тема 2: Колкава би требало да биде најниската возрасна граница за да може едно лице да стане пратеник?
19.03.2018 - 14:27
Тема 1: Протести пред домовите на пратениците на СДСМ за Законот за јазиците Тема 2: Колкава би требало да биде најниската возрасна граница за да може едно лице да стане пратеник?
19.03.2018 - 14:03
Гостинка: Др. Магдалена Поповска Цветкова - радиолог
19.03.2018 - 13:50
Гостин: Игор Василев - Новоградска
19.03.2018 - 13:17
Гости: Џамбо Агушев и Шукри Абдулов
18.03.2018 - 16:33
Гости: Сестрите Наталија, Марија и Радица Грубовиќ
17.03.2018 - 01:36
Законот за употреба на јазиците помина во Собрание, легално или не. За Владата законот е уставен, а за опозицијата е против уставен, најавува негово оспорување. Дебата со Фросина Ременски од СДСМ и Дафина Стојаноска од ВМРО-ДПМНЕ.
16.03.2018 - 19:28
Тема- УФП: Кривични пријави за поранешниот директор на СОЗР Дооневски и директор на приватна фирма