21.10.2017 - 17:40
Во касарната Илинден во Скопје денеска се одржа заедничка вежба на Единицата за специјални задачи и на Одделот за заштита на определени личности...
21.10.2017 - 17:23
Градоначалникот на Скопје и општинските градоначалници мора да соработуваа за решавање на приблемите на граѓаните, вели идниот градоначалник на...
21.10.2017 - 17:21
Покрај субвенциите кои пчеларите ги добија во еден ден министерот Николовски најавува дополнителна финансиска поддршка и превземање системски мерки...
21.10.2017 - 17:18
Последниве години во струмичко се зголемува бројот на земјоделски површини кои не се обработуваат. Место градинарски производи или овошни насади,...
21.10.2017 - 17:14
Од догодина на терен започнува првата фаза од реализацијата на регионалната депонија за Источниот и Североисточниот регион. Тоа значи затворање на...
21.10.2017 - 17:12
Минчо Јорданов ме нападна за поставено прашање – вака Саше Ивановски на јавноста познат како Саше Политико сведочи за вчерашниот настан во Хотелот...
21.10.2017 - 17:10
Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ до Парламентот ќе поднесе предлог за организирање на референдум на кој граѓаните би се изјасниле за договорот со...
21.10.2017 - 17:10
Владината коалиција е стабилна, а за локални избори секој може да коалицира со која партија сака, порача премиерот Зоран Заев од Штип денска откако...